• Melda Boutique Zwolle
    Exclusieve, unieke avond- en bruidsmode

Een prachtige henna- of verlovingsjurk

Voor een hennafeest of verlovingsfeest moet er natuurlijk flink uitgepakt worden! En dat doe je onder meer door de mooiste, meest extravagante jurken aan te trekken. Hier bij Melda Boutique vind jij zulke hennajurken en verlovingsjurken in Zwolle. Kleurrijk, rijkelijk versierd en het toppunt van feestelijk! En dat ook nog eens handgemaakt, uniek en betaalbaar.

Een jurk voor iedereen

Niet alleen de bruiloft zelf is een feestelijke aangelegenheid. Voordat het zover is, heb je vaak nog een mooie jurk voor het hennafeest of verlovingsfeest nodig. Zo’n hennajurk of verlovingsjurk is meestal fel of diep gekleurd en voorzien van prachtige, luxueuze versiersels zoals kralen of borduursels. Voor de rest zijn zulke jurken in allerlei soorten, maten en modellen verkrijgbaar. Kom eens rondkijken in het uitgebreide en veelzijdige assortiment van onze winkel!

Al onze jurken zijn exclusief en handgemaakt, maar toch betaalbaar. Een verlovings- of hennajurk moet immers mooi zijn, maar je draagt ‘m waarschijnlijk slechts één of een paar keer. Vandaar dat wij onze kwaliteit hoog en onze prijzen laag houden. Ongeacht stijl, maat of budget kun je altijd wel bij ons terecht.

De perfecte jurk uitzoeken

Henna- of verlovingsjurken uitzoeken kan bij Melda Boutique alleen op afspraak. Dit omdat wij jou zo alle aandacht kunnen geven en je zo goed mogelijk kunnen helpen bij het uitzoeken van de perfecte jurk. Zie je in ons assortiment een mooi exemplaar, maar mist er nog net iets of moet de jurk iets versteld worden? Dat doen wij ook voor je! Denk bijvoorbeeld aan het inkorten van de jurk of bepaalde details toevoegen. Geen probleem.

Neem snel contact op door te bellen naar 085-8889894 en maak jouw afspraak! Voor meer informatie kun je tevens bellen of een berichtje sturen via het online formulier. Wij van Melda Boutique hopen jou spoedig te mogen verwelkomen in de boetiek in Zwolle.

Een gelegenheidsjurk nodig?

Kom langs in de winkel of neem even contact met ons op!