• Melda Boutique Zwolle
    Exclusieve, unieke avond- en bruidsmode

Een net en feestelijk jongenspak kopen

Staat er een bijzondere gelegenheid voor de deur en wil je niet alleen dat jijzelf, maar ook je gezinsleden pico bello voor de dag komen? Koop dan een jongenspak in Zwolle bij Melda Boutique. In onze winkel vind je allerlei soorten en maten jongenskostuums waarin jouw (klein)zoon er zonder twijfel netjes én feestelijk uitziet. Altijd van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Het perfecte kostuum voor jouw jongen

Een pak is voor jongens wat een jurk is voor meisjes: het moet netjes zijn, maar ook feestelijk, en precies passen bij de desbetreffende gelegenheid. Gaat het om een bruiloft, doop, communie, verjaardag, gala of ander soort feest? Geen zorgen, want in het veelzijdige en uitgebreide assortiment van Melda Boutique vind jij vast en zeker wat je zoekt. Ons aanbod bestaat uit allerlei soorten en maten pakken geschikt voor jongens van 1 t/m ca. 13 jaar. Alle producten zijn uniek en exclusief, zodat jouw kleine jongen echt zal spetteren tijdens de bijeenkomst!

Volledig en toch voordelig

Alle kostuums voor jongens zijn vierdelig, bestaande uit een broek, blazer/colbert, gilet en een vlinderdas. Met andere woorden: een compleet jongenspak. Daar komt nog eens bij dat alle pakjes met de hand gemaakt zijn, voor optimale kwaliteit en draagcomfort. Toch betekent dit niet dat jij diep in de buidel hoeft te tasten. Onze jongenskostuums zijn namelijk stuk voor stuk scherp geprijsd voor slechts €100. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid het pak naar wens aan te laten passen, bijvoorbeeld door het een beetje in te nemen of bepaalde details toe te voegen. Zo vind jij bij ons ongetwijfeld het perfecte pakje!

Nieuwsgierig geworden? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel om het assortiment met eigen ogen te ontdekken. Voor meer informatie of eventueel het maken van een afspraak kun je altijd even bellen naar 085-8889894 of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij van Melda Boutique in Zwolle helpen je met alle genoegen.

Een gelegenheidsjurk nodig?

Kom langs in de winkel of neem even contact met ons op!