• Melda Boutique Zwolle
    Exclusieve, unieke avond- en bruidsmode

De mooiste gala- en avondjurken

Staat er een gala of feest op de planning? Kies dan jouw perfecte outfit uit het ruime, prachtige assortiment avondjurken in Zwolle van Melda Boutique. Alle jurken zijn met de hand gemaakt, maar toch voorzien van een fijn prijsje. Bovendien kunnen wij de jurk naar wens aanpassen. Zo kan iedere vrouw – ongeacht budget, smaak of maat – bij ons terecht voor een droomjurk.

Jurken voor alle gelegenheden

Avondjurken trek je natuurlijk niet iedere dag aan, maar trek je pas uit de kast wanneer er een bijzondere gelegenheid op de planning staat. Dat kan van alles zijn: een jubileum, uitbundig verjaardagsfeest, een borrel, een première of een gala bijvoorbeeld. In ieder geval gaat het altijd om een bijeenkomst waarop jij er op je best uit wilt zien. Daar hoort uiteraard een prachtige outfit bij en die kun je realiseren door bij Melda Boutique langs te komen om een mooie galajurk te kopen.

Zo veel vrouwen, zo veel wensen. Bovendien vraagt niet iedere gelegenheid om dezelfde jurk. Daarom hebben wij in ons assortiment avond- en galajurken in allerlei soorten en maten (van 34 t/m 52). Wil jij jouw galajurk lang of juist kort? In een opvallende knalkleur of liever een natureltint? Met of zonder kant en/of kraaltjes? Wij hebben ongetwijfeld een prachtige jurk voor jou op voorraad. Bovendien kunnen wij de jurk altijd verstellen of vermaken, zodat deze toch aan al jouw wensen voldoet.

Handgemaakt en toch betaalbaar

Hoge kwaliteit betekent bij ons niet per se een hoge prijs. Alle avondjurken die in onze winkel hangen, zijn namelijk mooi en ambachtelijk gemaakt, zonder dat hier meteen een enorm prijskaartje aan hangt. Al vanaf €100 kun je bij ons een avondjurk kopen! Wedden dat jij op die manier extra geniet en straalt in jouw nieuwe jurk?

Ontdek het volledige aanbod aan korte en lange avondjurken en galajurken in Zwolle door een bezoek te brengen aan de winkel. Je vindt ons aan de Thomas à Kempisstraat 46. Heb je vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 085-8889894 of door een berichtje te sturen. Wij helpen je met alle plezier verder.

Een gelegenheidsjurk nodig?

Kom langs in de winkel of neem even contact met ons op!